Premiere: Raptalentet Miklo tager drill-stilen til et nyt niveau med eksplosiv ‘Lazy Bop’-video

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I fredags udgav Miklo sin debut-ep ‘Artist’, hvor den unge rapper imponerede med en dansk version af den drill-lyd, der allerede er ekstremt populær – og ekstremt kontroversiel – i England og USA. Og nu har udgivelsens intro-sang, ‘Lazy Bop’, fået en musikvideo, der indkapsler den aggressive energi, der stråler ud af musikken.

For der sker virkelig ikke for lidt i den Muf10-signede rappers nye musikvideo. Der er massevis af flammer, maskerede mænd med våben og så, underligt nok, også en hest. Der bliver kørt bil gennem byen, festet og affyret fingre mod kameraet – alt imens special effects blandt andet tryller kampfly op på himlen.

Rimelig ambitiøst for en drill-video, må man sige, og på den måde er ‘Lazy Bop’ lidt en udgivelse i tråd med Aarhus-crewet Shooter Gangs billedsider, der også går all in på at skabe skræmmende men fængslende visuelle afspejlninger af musikken. Det er en bombastisk og truende æstetik, der tager den Engelske stil med masker, knive og køretøjer til et helt nyt niveau.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af