Ny dokumentarfilm kommer helt tæt på Billie Eilish – se traileren til ‘The World’s a Little Blurry’

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Som blot 18-årig har Billie Eilish oplevet enorm succes – med mange hitlisteplaceringer og fem Grammy-priser tidligere i år. Nu løfter popsensationen sløret for en ny dokumentarfilm, der har fulgt hendes vilde rejse tæt.

Den netop udgivne trailer til ‘Billie Eilish: The World’s a Little Blurry’ indikerer, at vi har at gøre med en klassisk, observerende dokumentar, som både er med superstjernen på scenen og i privaten.

Vi ser ufiltrerede klip af Billie Eilish i familiens skød, suppleret med hjemmevideoer af Billie i babystørrelse. Undervejs øver hun håndtegn med brormand Finneas, køber sin drømmebil og performer foran tusindvis af mennesker.

‘Billie Eilish: The World’s a Little Blurry’ er instrueret af R.J. Cutler, som har lavet flere dokumentarer og fiktionsfilmen ‘If I Stay’. Filmen kommer på Apple TV+ 26. februar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af