P. Diddy aflyser sin traditionsrige nytårsfest: »Jeg ombestemmer mig ikke«

P. Diddy aflyser sin traditionsrige nytårsfest: »Jeg ombestemmer mig ikke«
P. Diddy på Cannes Film Festival i 2012. (Foto: Gareth Cattermole/Getty Images)

Sean John Combs, bedre kendt som P. Diddy, går – ligesom de fleste af os andre – et anderledes nytår i møde.

Han har nemlig valgt at gøre det ansvarlige og aflyse sin traditionsrige nytårsfest, der plejer at være et overflødighedshorn af kendisser på slap line. Sidste år deltog folk som Meek Mill, Future, DJ Khaled og Teyana Taylor, men nu står corona altså i vejen for dette års festligheder.

»Til alle mine venner: For at sikre, at alle forbliver raske, holder vi ikke nytårsfest i år. Jeg håber, at I alle får en velsignet juleferie, og jeg ønsker jer alt det bedste i det nye år«. Han fortsætter i et P.S: »Jeg ombestemmer mig ikke«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Beslutningen kommer efter, at en række kendte verden over har mødt kritik for at afholde store fester for deres rige venner, selvom pandemien raser over hele verden.

Fodboldspilleren Neymar har siden 25. december afholdt en stor fest for over 500 mennesker i en luksusvilla i Rio de Janeiro, der varer frem til 1. januar. Han har fået stor kritik for det uansvarlige arrangement, og har reageret ved… at bandlyse mobiltelefoner, så ingen kan dokumentere festlighederne.

Tidligere på efteråret blev Kim Kardashian kritiseret for at være »tonedøv«, da hun afholdt en luksusfest på en privat ø for sine rige venner.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af