De riges coronaliv: Kim Kardashian leverer ugens meme med tonedøv luksusfest på privat ø

De riges coronaliv: Kim Kardashian leverer ugens meme med tonedøv luksusfest på privat ø
Kim Kardashian til Met Gala sidste år. (Foto: Jamie McCarthy/Getty Images)

Ah, kendte mennesker. De er bare ligesom alle os andre. De har også store problemer – som når de skal fejre deres 40-års fødselsdag og derfor sender deres familie og venner i corona-karantæne i to uger inden en overdådig fest på en privat ø.

Det var lige præcis, hvad Kim Kardashian gjorde, da hun skulle fejre det runde hjørne. Og bagefter valgte hun så at dele det hele på Twitter.

Internettet gik selvfølgelig hurtig amok over Kims tweets. For imens USA og resten af verdenen dagligt lider under tusindvis af corona-dødsfald, synes Kim Kardashian alligevel, at det var passende at vise det hele frem på sociale medier.

Det absurde i Kardashians tweets blev hurtigt fremhævet og dermed var et nyt meme født. Hun blev blandt andet ristet godt og grundigt af MoMA The Modern Museum of Art.

Flere kastede sig hurtigt over den nyfødte meme med referencer til alt lige fra ‘Lost’ og ‘Midsommar’ til ‘Jurassic Park’.

Efter de upopulære tweets prøvede Kardashian at redde lidt af sin samvittighed med en opfordring til amerikanerne om, at de skal stemme til det kommende præsidentvalg.

I det mindste holdt hun sig fra at namedroppe sin mand, Kanye West, der af uransagelige årsager stiller op til præsidentvalget.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af