Billie Eilish og Rosalía deler duetten ’Lo Vas a Olvidar’ – med dramatisk video og Eilish på spansk

Billie Eilish og Rosalía deler duetten ’Lo Vas a Olvidar’ – med dramatisk video og Eilish på spansk
Billie Eilish og Rosalía.

Billie Eilish og Rosalía har slået sig sammen om at skabe tonerne til det andet særafsnit af HBO-hittet ’Euphoria’. Samarbejdet har fået titlen ’Lo Vas a Olvidar’ (hvilket oversat fra spansk betyder ’du kommer til at glemme det’), og i dag er sangen ude i fuld længde inklusive en dramatisk musikvideo.

Duetten er primært på spansk med et par engelske linjer undervejs, hvilket da også betyder, at Eilish synger en del af sine linjer på spansk – over en ulmende, underspillet produktion med masser af subtil intensitet og dramatik.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Nummeret er udkommet med en Nabil-instrueret musikvideo, der ligesom nummeret er ganske minimalistisk i sit udgangspunkt, men alligevel rummer masser af underliggende dæmoner bag de flimrende lyskilder.

’Euphoria’-afsnittet, som ’Lo Vas a Olvidar’ akkompagnerer, har med hovedkarakteren Jules (spillet af Hunter Schafer) i fokus fået titlen ’Fuck Anyone WHo’s Not a Sea Blob’ (alias ’Part 2: Jules’). Afsnittet kan ses på HBO Nordic fra på mandag den 25. januar.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af