Donald Trump overvejer åbenbart at benåde Lil Wayne og Kodak Black

Donald Trump overvejer åbenbart at benåde Lil Wayne og Kodak Black

Kodak Black sidder for tiden fænglset efter at have modtaget en dom på 46 måneder for ulovlig våbenbesiddelse i 2019, og Lil Wayne har netop erkendt sig skyldig for samme forbrydelse. Han er sat til at modtage sin dom senere denne måned. Begge rappere ser således egentlig ud til at skulle være bag tremmer i en del tid endnu.

Men måske har Kodak Black og Lil Wayne heldet med sig. For det amerikanske medie Bloomberg rapporterer nu, at Donald Trump overvejer at benåde en række folk, før han skal forlade Det Hvide Hus den 19. januar. Og to af dem, han overvejer at benåde er åbenbart Lil Wayne og Kodak Black.

De seneste måneder har der været en del spekulation omkring, hvorvidt Trump har tænkt sig at benåde politiske allierede samt benåde sig selv og sine familiemedlemmer med fremadrettet virkning, så de ikke kan dømmes for eventuelle forbrydelser senere. Men han har åbenbart måske også tænkt sig at hjælpe lige præcis de her to rappere.

I efteråret 2020 støttede Lil Wayne offentligt Donald Trump, hvilket måske har hjulpet på mulighederne for at blive benådet. Kodak Black har desuden tweetet, at han vil donere en million dollar til velgørenhed, hvis han bliver løsladt af præsidenten.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af