Chinah annoncerer ventet andet album – deler ny single og turnéplaner

Chinah annoncerer ventet andet album – deler ny single og turnéplaner
Chinah. (Foto: PR)

Tidligere på året havde vi Chinahs kommende andet album på listen over de mest ventede danske album i 2021. Nu kan elektropop-trioen endelig annoncere, at opfølgeren til deres roste debutalbum ‘Anyone’ fra 2018 udkommer 19. marts og får titlen ‘Feels Like Forever’.

I samme ombæring har bandet også udgivet den nye single ‘What I’ve Become’, der skruer ned for bassen og op for et roligt og drømmerisk synthlandskab, hvis syntetiske udtryk som altid går godt sammen med forsanger Fine Glindvads autotunede vokal.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Chinah skulle egentlig havet være på danmarksturné i februar og marts, men det kunne jo af gode grunde ikke lade sig gøre. Nu kan de imidlertid også præsentere en række nye datoer for turnéen, der altså nu står til at starte to måneder efter albumudgivelsen. Find den opdaterede turnéplan herunder.

Chinah – turné 2021
27/5 – Store Vega, København
28/5 – Voxhall, Aarhus
29/5 – Godset, Kolding
4/6 – Kulisselageret, Horsens
5/6 – URT, Thisted
11/6 – Studenterhuset, Aalborg
12/6 – Harders, Svendborg

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af