Jadas nye live-session er eminent lindring til din corona-blues

Jadas nye live-session er eminent lindring til din corona-blues
Jada. (Foto: PR)

På dag ‘hvem tæller’ af corona-nedlukningen kan det nogle gange være svært at holde humøret oppe. Men i dag er der i det mindste to ting at være glade for.

For det første er der nu en plan for genåbningen af samfundet, og for det andet har Jada lavet en ret fantastisk live-session.

Optrædenen er lavet i samarbejde med Sundhedsstyrelsen, og Jada bruger starten af videoen på at komme med nogle gode råd til, hvordan man kan forbedre sin mentale tilstand i disse tider.

»Jeg synes faktisk, det er rigtig hårdt lige nu. Jeg er utrolig trist i de her dage«, fortæller Jada, som selv går lange ture for at komme corona-bluesen til livs.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Til live-sessionen befinder Jada sig i sit nye studie, hvor hun blot er akkompagneret af en pianist. Et setup der naturligvis giver plads og rum til, at Jadas stemme kan folde sig ud i fuldt flor – både intimt og storladent.

Jada synger ‘Clean Love’, ‘Lonely’, ‘Keep Cool’, ‘Nudes’ og ‘Not Alone’.

»Den er dedikeret til jer, den er dedikeret til os allesammen«, siger Jada om sidste nummer.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af