Jada annoncerer sine hidtil to største koncerter

Jada annoncerer sine hidtil to største koncerter
Jada.

Denne sommer skulle Jada have åbnet Orange Scene. Tiden vil vise, om corona-pandemien tillader, at hun måske får muligheden igen i 2021.

Jada vil dog meget gerne ud og spille store koncerter til næste år, og den danske popsanger har netop annonceret sine to største headliner-koncerter til dato. De foregår 12. november i Aarhus Congress Center og 13. november i K.B. Hallen i København – altså 2021, hvis nogen skulle være i tvivl.

»Jeg glæder mig ubeskriveligt til at spille live igen. Livesessions og ting på internettet kan aldrig komme i nærheden af, hvordan det føles at synge og spille med jer der lytter i det samme rum. Jeg er så glad for, at vi kan annoncere disse shows nu med håb om at se jer alle til næste efterår. Det har slet ikke været et sjovt år uden jer, og jeg glæder mig ubeskriveligt til at vi kan ses igen«, udtaler Jada i en pressemeddelelse.

»Med håb om«, skriver Jada altså. For der er ingen i hele verden, der ved, om vi overhovedet kan mødes til store koncerter i november 2021.

Nyheden om koncerterne kommer oven på en begivenhedsrig weekend for Jada: Hun blev nemlig den helt store vinder ved årets P3 Guld og vandt både hovedprisen samt Lytterhittet for ‘Nudes’.

Billetsalget starter 23. oktober kl. 10.00 via livenation.dk.

Jada
Aarhus Congress Center
12. november 2021
Pris: 275 kr.

K.B. Hallen
13. november 2021
Pris: 320-350 kr.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af