Jadas nye single ‘On Me’ vil få dig til at føle, at du kan klare alt

Jadas nye single ‘On Me’ vil få dig til at føle, at du kan klare alt
Jada.

Det er ikke for at kalde den nye Jada-single for pandemi-pop, men i en tid, hvor alt føles ret så fucked, er det fantastisk at få en sang som ‘On Me’. Nemlig en ret majestætisk popsang om, at det hele nok skal gå, at du er god nok, og at Jada nok skal være der for dig.

Selve sangen lyder stedvis ikke helt ulig Destiny’s Childs ‘Independent Women, pt. 1’, men i modsætning til r’n’b-trioens 2001-klassiker besynger Jada ikke nødvendigvis sin egen overlegenhed. Hun prøver at opbygge en anden parts selvværd.

»Sangen handler om, at når jeg forelsker mig i et menneske, så er det både alt det personen kan, som jeg synes er fantastisk og sjovt og lækkert, men det er også noget med, at jeg gerne vil være der for hende/ham/dem etc. Jeg vil gerne høre om de svære, skamfulde følelser også«, udtaler Jada blandt andet via en pressetekst.

‘On Me’ er Jadas anden single i 2020, efter soulbangeren ‘Nudes’ (som vi har kåret til en af årets bedste danske sange indtil videre) udkom i marts. Hendes debutalbum ‘I Cry a Lot’ udkom tilbage i sommeren 2019.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af