Se Jada give stærk vokalpræstation i intim live-session

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jada er efterhånden danmarksmester i live-sessionformatet. Hun imponerende med en nedbarberet version af ‘Clean Love’ sidste år og hun gav et lille plaster på corona-såret sidste måned, da hun gav en Private Session her på sitet.

Nu er Jada klar med en ny live-session, hvor hun endnu engang beviser, at hun har en stemme af guds nåde. Kun akkompagneret af sit kor og sin pianist Malthe Rostrup fremfører Jada singlerne ‘Nudes’ og ‘Not Alone’, og som altid er det Jadas slagkraftige vokal, der er i centrum.

Jada har holdt sig produktiv under karantænen, hvor hun også har medvirket i P3-fællessangen ‘Tættere end vi tror’.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af