Hør Jadas nye single: Soulbangeren ‘Nudes’

Hør Jadas nye single: Soulbangeren ‘Nudes’
Jada.

Jada har haft fuld fart på det seneste års tid, men hun har ikke udgivet noget musik siden debutalbummet ‘I Cry a Lot’ fra juni.

Det bliver der lavet om på nu med Jadas nye single ‘Nudes’.

»Den handler om, hvor pinligt det kan føles, når man er i en eller anden relation til nogen og tror, at ens følelser er 1:1 gengældt, så man lige går skridtet videre«, fortæller Jada i vores nye interview.

»Det behøver ikke bogstaveligt talt være ved at sende nøgenbilleder. Det kan ligeså vel ske ved at erklære sin fuldstændig ærlige kærlighed eller invitere en ud og drikke kaffe – alle mulige episoder, hvor man får følelsen af, at man har givet for meget af sig selv til en person, der ikke var det samme sted. Nøgenbillederne er ligesom bare en metafor for at være følelsesmæssigt blottet«, lyder det fra Jada.

Musikalsk prøver Jada et nyt territorium af med ‘Nudes’, det er nemlig en bragende soulbanger med fuld tryk på vokalen.

Den skal nok lyde godt, når Jada til sommer åbner Orange Scene på Roskilde Festival, som altså stadig forventer at afholde årets festival.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af