Se musikvideoen til Bruno Mars og Anderson .Paaks første fælles sang ‘Leave the Door Open’

Se musikvideoen til Bruno Mars og Anderson .Paaks første fælles sang ‘Leave the Door Open’
Anderson .Paak og Bruno Mars i musikvideoen til 'Leave the Door Open'. (Foto: PR)

De to funkglade sangere Bruno Mars og Anderson .Paak har lavet et helt album sammen, som virker til at komme ud om ikke så længe. I hvert fald har duoen, som i denne fælleskonstellation kalder sig Silk Sonic, nu udgivet deres første single med dertilhørende musikvideo.

‘Leave the Door Open’ er en ualmindeligt flødeblød og behagelig kærlighedssang, som akkompagneres af en en nostalgi-lækker musikvideo, hvor de to sangere med band (og .Paak på trommer, naturligvis) fremfører nummeret i et studie.

Funkpioneren Bootsy Collins er tilknyttet albummet som »special guest host«, og ifølge en pressemeddelelse er det også ham, der fandt på bandnavnet Silk Sonic. Hans stemme lyder derfor ind over albummets intronummer, som også er blevet delt sammen med den nye musikvideo.

Hør begge sange herunder.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af