Billie Eilish har en kæmpe slange om halsen i musikvideoen til singlen ‘Your Power’

Billie Eilish har en kæmpe slange om halsen i musikvideoen til singlen ‘Your Power’
Billie Eilish på coveret til ‘Happier Than Ever’. (Foto: PR)

Billie Eilish er på trapperne med sit andet studiealbum, som hun tidligere på ugen annoncerede med udgivelsesdato. Nu har hun løftet sløret for albummets tredje single, ‘Your Power’, der akkompagneres af en musikvideo instrueret af Eilish selv.

Her sidder popstjernen på en klippeskrant, mens en kæmpemæssig (ægte!) slange snor sig om hendes krop og hals på ildevarslende vis. Sangen er en skrøbelig, akustisk ballade om magtmisbrug, der endnu engang giver Eilish rig mulighed for at fremvise sin stærke vokal.

Det kommende album har fået titlen ‘Happier Than Ever’ og udkommer 30. juli. De foreløbige singler tæller ‘My Future’ og ‘Therefore I Am’.

Eilish skriver om det kommende album på Instagram: »Det her er min favorit blandt alt det, jeg nogensinde har skabt, og jeg er så spændt og nervøs og ivrig efter, at I skal høre det. Jeg kan slet ikke beskrive det. Jeg har aldrig følt så meget kærlighed for et projekt, som jeg gør for det her. Håber I føler, hvad jeg føler«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af