Distortion aflyser årets festival

Distortion aflyser årets festival
Distortion på Vesterbro. (Foto: Sebastian Apel/Soundvenue)

Årets Distortion er aflyst, meddeler festivalen i en pressemeddelelse. Distortion anno 2021 skulle have foregået 2.-6. juni.

»Grundet forsamlingsforbudet og den manglende mulighed for at tjekke coronapas må Distortion desværre se sig nødsaget til at aflyse årets festival. Brugsområderne på Nørrebro og Vesterbro er så store og forgrenede, at det ikke er muligt at gøre brug af coronapas-løsningen, som kræver indhegning og adgangskontrol«, lyder det i pressemeddelelsen.

Sekretariatet bag Distortion arbejder dog på at kunne afholde nogle andre og mindre arrangementer over sommeren.

»Det føles uvirkeligt at skulle aflyse to år i træk. Vi er meget kede af det overfor publikum, artister og partnere. Vi kommer til at prøve at afholde alternative åbne begivenheder i byrummet i løbet af sommeren – men hvem ved, hvad det kan blive til«, siger Distortions direktør, Thomas Fleurquin.

Arrangørerne satser dog på, at de kan afholde den mindre elektroniske festival, Karrusel, på Refshaleøen 26.-28. august.

Allerede nu er datoerne til Distortion anno 2022 klar: Det bliver 1.-5. juni.

 
 
 

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af