Will.I.Am har en coronamaske, der er vildere end din – og nok også dyrere

Will.I.Am har en coronamaske, der er vildere end din – og nok også dyrere
Will.I.Am. (Foto: Tabatha Fireman/Getty Images)

Will.I.Am er ikke bare kongen af grammatisk besværlige kunstnernavne, han er også kongen af dyre, overflødige produkter. Black Eyed Peas-frontmanden har således før forsøgt sig med en digital ur-armbånds-dims (smartcuff, hed den vist) samt trådløse høretelefoner, der samtidig fungerer som en halskæde.

Nu er Will.I.Am så klar med sit nyeste innovative produkt. Nemlig en gigantisk bluetooth-coronamaske, der ligner en blanding af Darth Vader og en skimaske.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den futuristiske ansigtsmaske, der altså lander samtidig med, at vaccinerne rulles ud i USA og Europa, koster 300 dollar og er designet af en mand ved navn Jose Fernandez, der også står bag Elon Musks rumdragter. Produktets navn er Xupermask – intet mindre.

»Vi lever i sci fi-tider«, har Will.I.Am fortalt New York Times. »[Pandemien] er noget lige fra en film. Men vi går rundt med masker fra gårsdagens film. Så jeg ville lave maskerne til æraen, vi er i«.

Maskerne kan købes fra 4. august. Der er pandemien jo forhåbentlig overstået – mere eller mindre.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af