Festivalen ØreSound annoncerer tre nye navne

Festivalen ØreSound annoncerer tre nye navne
Lord Siva. (Foto: Nikolaj Bransholm/Soundvenue)

Mens de store danske musikfestivaler har måttet aflyse i år på grund af coronarestriktioner, fortsætter den nye festival ØreSound ufortrødent med at planlægge en musikbegivenhed over tre dage til august.

Navne som Burna Boy, Cheff Records og Tessa er allerede blevet annonceret, og nu kan festivalen præsentere yderligere tre navne.

To af tidens stærkeste danske artister, Artigeardit og Lord Siva, slutter sig således til festivalprogrammet. De får selskab af den svenske ‘Boten Anna’-hitmager Basshunter, der altså nok skal fyre op for en nostalgisk 00’er-fest.

ØreSound finder sted på Tiøren ved Amager Strand fra 12. til 14. august, og de tre musikdage har hvert deres genrefokus. Torsdag er således urban-dagen, fredag er dedikeret til EDM, og lørdag står den på pop. Indtil videre ser programmet sådan her ud:

Torsdag 12/8 – ØreSound Urban: Burna Boy, B.O.C, Tessa, Artigeardit
Fredag 13/8 – ØreSound EDM: Morten, TooManyLeftHands, Clean Bandit (dj-set), Basshunter
Lørdag 14/8 – ØreSound Pop: Jung, Cheff Records, Lord Siva

Billetter til ØreSound er i salg nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af