Lil Nas X’s bukser revnede på live-tv: »Boom, så kunne jeg mærke luft«

Lil Nas X’s bukser revnede på live-tv: »Boom, så kunne jeg mærke luft«
Lil Nas X hos Jimmy Fallon. (Foto: Screenshot/Youtube)

Det må i forvejen være en af de værste ting, der kan ske, når ens bukser revner på live-tv. Men forestil dig så, hvis det sker, lige når man er midt i en sexet poledance-performance.

Det mareridtsscenarie skete for Lil Nas X i weekenden, da han optrådte med verdenshittet ‘Montero’ til ‘Saturday Night Live’.

Lil Nas X lykkedes heldigvis med at dække sit skridt til og gennemførte optrædenen, og hos Jimmy Fallon har rapperen nu fortalt om episoden.

»Jeg var på vej ned af stripperstangen og lavede mit sexede drop down«, fortæller Lil Nas X: »Og så boom: Så kunne jeg mærke luft«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Den 22-årige rapstjerne forklarer også, hvordan hans dansere skulle hive i hans bukser som del af dansen – hvilket var lige ved at hive bukserne helt af ham. Lil Nas X beskriver også, hvordan han knap kunne bevæge sig uden at blotte sig: »Jeg kunne bogstavelig talt ikke flytte mig, uden at alle ville se alt«.

Til sidst fik han dog et håndklæde, så der ikke skete en katastrofe på live-tv. Heldigvis.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af