Lil Nas X følger op på verdenshittet ‘Montero’ med ny, ambitiøs musikvideo – se ‘Sun Goes Down’

Lil Nas X følger op på verdenshittet ‘Montero’ med ny, ambitiøs musikvideo – se ‘Sun Goes Down’
Lil Nas X. (Foto: PR)

Sidst Lil Nas X udgav en musikvideo, twerkede han på Satans skød og skabte dermed så meget omtale og ballade, at sangen blev sendt direkte op på førstepladsen på alverdens hitlister. Det var et genialt mediestunt og et tiltrængt opgør med homofobiske fordomme.

Rapperens nye sang og musikvideo er måske ikke helt så sprængfærdig, men budskabet er lige så stærkt. ‘Sun Goes Down’ handler nemlig om alle de tanker af usikkerhed og ensomhed, man kan have, når man vokser op og føler sig anderledes.

Ikke kun på grund af seksualitet, men også på grund af sit udseende: »Always thinking: Why my lips so big? / was I too dark? Can they sense my fears«, synger Lil Nas X.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I videoen får den ensomme, unge Lil Nas X dog støtte fra en ældre version af sig selv.

»I ‘Sun Goes Down’-videoen går jeg tilbage i tiden og besøger mit yngre jeg, som kæmper indeni, hader sig selv og ikke vil leve mere. Jeg gør mit bedste for at opmuntre ham«, har rapperen skrevet om videokonceptet på Twitter.

På den måde lægger ‘Sun Goes Down’ sig faktisk fint i forlængelse af ‘Montero’, der jo også handlede om at frigøre sig fra fordomme og turde være sig selv. Det er altså noget af et modigt og stærkt projekt, Lil Nas X har gang i her.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af