Optakt til nyt album: J. Cole udgiver dokumentar om ‘The Off-Season’ i aften

Optakt til nyt album: J. Cole udgiver dokumentar om ‘The Off-Season’ i aften
J. Cole. (Foto: Tabatha Fireman/Getty Images)

I sidste uge annoncerede J. Cole, at han på fredag udgiver sit første soloalbum siden ‘KOD’ fra 2018. Som optakt til den ventede plade, der bærer titlen ‘The Off-Season’, afholder J. Cole i aften digital premiere på en dokumentarfilm, der følger albummets tilblivelse.

‘Applying Pressure: The Off-Season Documentary’ hedder den nye film, som kan ses på Youtube fra i aften kl. 19. Dokumentaren er instrueret af Scott Lazer, der også har stået bag flere af J. Coles musikvideoer.

I går delte North Carolina-rapperen nyheden på Twitter sammen med en kort videoteaser. Her forsikrer han publikum om, at han efter megen succes i karrieren har forsøgt at gå nye veje med sin kommende udgivelse.

»Det her er øjeblikket, hvor mange af dine yndlingsrappere står ved en skillevej«, siger J. Cole i videoen. »Har du det okay med at blive magelig? Har du prøvet alting af kreativt? Og da jeg tænkte over det, var jeg sådan: ‘Nej, det har det ikke cool med’.«

J. Cole har tidligere afsløret, at ‘The Off-Season’ skal efterfølges af to udgivelser med titlerne ‘It’s a Boy’ og ‘The Fall Off’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af