Kontroversiel J. Cole-punchline er blevet fjernet fra Drake-samarbejdet ‘Jodeci Freestyle’

Kontroversiel J. Cole-punchline er blevet fjernet fra Drake-samarbejdet ‘Jodeci Freestyle’
J. Cole. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

I løbet af de seneste år er en voksende række af rappere rendt ind i problemer på grund af krænkende tekster. Tidligere i år blev 21 Savage for eksempel kritiseret heftigt efter at have rappet om, at han havde »jewish money«, mens Lil Pump røg i modvind efter at have sagt »they call me Yao Ming ’cause my eyes real low, ching chong«.

I begge tilfælde blev rapperne kritiseret heftigt på sociale medier for et krænke henholdsvis jøder og asiater. Og noget kunne tyde på, at J. Cole og Drake er ret interesserede i at undgå den slags kritik. For deres netop genudgivne samarbejde ‘Jodeci Freestyle’ mangler nemlig denne autisme-refererende J. Cole-punchline, der var at finde i originalen: »Go check the numbers dummy, that’s just me gettin’ started / I’m artistic, you niggas is autistic, retarded«.

Dén formulering blev allerede kritiseret massivt ved sangens oprindelige udgivelse tilbage i 2013, hvor begge rappere undskyldte for linjen. Nu, hvor nummeret er genudgivet på alle streamingtjenester som del af Drakes ‘Care Package’-opsamlingsalbum, er linjen altså censureret helt væk.

Læs også: Best rapper alive #3: Drake er verdens største rapper – er han også den bedste?

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs også: Ukorrekte rappere vs. moralens vogtere: Bliver 2019 året, hvor Twitter-domstolen går til angreb på hiphoppen?

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af