Lil Pump deler musikvideo og ændrer teksten til kontroversielt nyt nummer

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Lil Pump starter 2019 på en frisk. Miami-rapperen har netop udgivet nummeret ‘Butterfly Doors’ med tilhørende musikvideo – et nummer, som han teasede ved udgangen af 2018 med en nu slettet Instagramvideo, der mødte kritik for at være racistisk over for asiater.

I videoen rappede Pump »They call me Yao Ming ‘cause my eyes real low, ching chong« med reference til den tidligere NBA-stjerne Yao Ming. Lil Pump udsendte efterfølgende en undskyldning, og nu har han valgt helt at fjerne den kontroversielle linje så teksten i stedet lyder: »They call me… ‘cause my eyes real low«.

I sin tidligere undskyldning udtalte rapperen: »Jeg har set, hvad der sker på internettet. Jeg er kommet her for at fortælle jer, at jeg er ked af det, og jeg undskylder for at have udgivet videoen. Det var ikke min intention at skade nogen eller noget i den stil. Jeg har asiatiske venner, at I ved det. Jeg fucker med alle, og jeg har ikke noget imod nogen. Alt er kærlighed«.

Sidste år skulle Lil Pump have udgivet sit ventede mixtape ‘Harvard Dropout’, men grundet adskillige problemer med loven – blandt andet en overtrådt prøveløsladelse – er mixtapet forsinket. Pump forventes dog at gæste årets Coachella sammen med Gucci Mane og Smokepurpp under deres fællesprojekt ‘Gucci Gang’.

Læs også: Hvordan Soundcloud-rappen brændte ud kun et år efter gennembruddet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af