Lil Pump annoncerer udgivelsesdato for sit ventede mixtape ‘Harvard Dropout’

Lil Pump annoncerer udgivelsesdato for sit ventede mixtape ‘Harvard Dropout’
Lil Pump.

Lil Pump annoncerede sit kommende mixtape ‘Harvard Dropout’ i januar, og hypen er kun blevet større, efter at den unge rapper for nyligt udgav musikvideoen til ‘Drug Addicts’, hvor Charlie Sheen medvirker. Nu har Lil Pump fastlagt udgivelsesdatoen, der falder sammen med rapperens 18-års fødselsdag den 17. august.

Der er store forventninger til Pumps andet mixtape – opfølgeren til det selvbetitlede ‘Lil Pump’ fra 2017 og det kæmpemæssige hit ‘Gucci Gang’ – da Lil Pump tidligere på året landede en pladekontrakt med Warner Brothers til en værdi af otte millioner dollars.

Der er altså god grund til at tro, at ‘Harvard Dropout’ vil byde på store producer-samarbejder og de fremmeste gæsteartister. Rapperen er blandt andet blevet set sammen med Quavo, Chief Keef, Lil Uzi Vert og Rich the Kid.

Albummet har fået sin titel, efter at Lil Pump på skrev på Twitter, at han »virkelig droppede ud af Harvard for at redde rap-spillet«.

Læs også: Nardwuars interview med Lil Pump er lige så dumt og sjovt, som man kunne have håbet

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af