Lil Pump ryger i fængsel efter at have overtrådt sin prøveløsladelse

Lil Pump ryger i fængsel efter at have overtrådt sin prøveløsladelse
Lil Pump.

Lil Pump har delt en video via sin Instagram-profil, hvor han iklædt blændende bling fortæller sine fans, at han skal en tur i fængsel et par måneder. Den 18-årige rapper blev i sidste måned blev snuppet for at køre uden kørekort i Miami i en Rolls-Royce (hvis nummerplader desuden tilhørte en Mini Cooper), hvormed han overtrådte sin prøveløsladelse i Californien, der oprindeligt kom sig af en arrestation i forbindelse med en skudsag og at have løjet for politiet.

Lil Pump skal derfor i fængsel »et par måneder«, fortæller han. Men han forsikrer om, at han har »some crazy ass shit dropping« trods fængslingen, hvilket formentlig er en hentydning til albummet ’Harverd Dropout’, der oprindeligt skulle være landet i sidste måned, men som nu ventes ude i midten af september.

Så sent som i sidste uge annoncerede Lil Pump sin ’Harverd Drop Out Tour’, der skulle tage ham til hans første danske koncert i Store Vega den 3. december. Hvorvidt Lil Pump er ude til den tid, kan vi endnu ikke vide os sikre på, men »et par måneder« kunne umiddelbart godt være en hindring for turnéen. Der foreligger endnu ingen officielle udtalelser om, hvorvidt han er ude i tide til turnéen, fra hverken Lil Pumps management eller spillestedet.

Læs også: Hiphopverdenen reagerer på Eminems ‘Kamikaze’-svinere

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af