Hiphopverdenen reagerer på Eminems ‘Kamikaze’-svinere

I fredags udgav Eminem surprise-albummet 'Kamikaze', hvor den garvede rapper går i flæsket på en solid portion af sine rapkolleger – unge som gamle, men mest de unge. Her er nogle af de reaktioner, som over weekenden er kommet på 'Kamikaze'-stikpillerne.
Hiphopverdenen reagerer på Eminems ‘Kamikaze’-svinere
Eminem. (Foto: Facebook / Eminem)

Machine Gun Kelly

På ‘Not Alike’ får Machine Gun Kelly et riv, som afsluttes med linjen »but keep commenting on my daughter Hailie«, der refererer til et tweet fra 2012, hvor MGK kaldte Eminems dengang 16-årige datter for »hot as fuck«. MGK har fejret shoutoutet ved at poppe en champagne til lyden af netop ‘Not Alike’ og de linjer, hvor han bliver nævnt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

?

Et opslag delt af colson. (@machinegunkelly) den

Ja Rule

Eminems datter er igen omdrejningspunktet i en gammel strid, der bliver bragt frem på ‘Kamikaze’-nummeret ‘Greatest’. I 2002 rappede Ja Rule følgende: »Em, you claim your mother’s a crackhead / and Kim is a known slut / so what’s Hailie gon’ be when she grows up«.

Dengang svarede Eminem tilbage med diss-tracket ‘Doe Rae Me’, som han på ‘Greatest’ lige minder folk om: »God forbid I forget, go and jump out the window, somebody better child-proof it / ’cause if I lose it we can rewind to some old Ja Rule shit / and I can remind motherfuckers I’ll do shit«.

Ja Rule tager det tilsyneladende som et skulderklap. I hvert fald har han svaret en Twitter-bruger følgende:

Lil Pump

Også Lil Pump tager sin rolle i ‘Kamikaze’-dissene med tilbagelænet stil. På ‘The Ringer’ bliver ‘Gucci Gang’-rapperen beskyldt for at drage lige rigelig med inspiration fra Lil Wayne: »Lil Pump, Lil Xan imitate Lil Wayne«.

Lil Pump har svaret ved at kommentere det Instagram-opslag, hvor Eminem i fredags annoncerede albummet på meget ærbødig vis:

Charlamagne Tha God

Radioværten Charlamagne Tha God, som tidligere har været kritisk over for især Eminems ‘Revival’-plade fra sidste år, bliver nævnt to gange på ‘Kamikaze’. På ‘The Ringer’ med »Charlamagne gonna hate anyway / doesn’t matter what I say« og på ‘Fall’ (i lidt længere og mindre konkrete vendinger). I et interview med Esquire svarer Charlamagne Tha God meget præcist:

»I actually do think ‘Kamikaze’ is good. ‘Revival’ was trash«. Så er det ligesom sagt.

Desuden anfægter Charlamagne Eminems »faggot«-linje om Tyler, The Creator på ‘Fall’:

»Eminem er nødt til at forstå, at han ikke bare rammer Tyler, når han kalder ham det (faggot, red.), men millioner af homoseksuelle verden over. Men jeg tror, at han er ligeglad«.

Hopsin

Og så til en fyr, som har haft kæmpe optur over at blive namedroppet på albummet. På ‘Fall’ rapper Eminem: »I inspire the Hopsins, the Logics, the Coles / the Seans, the K-Dots, the 5’9″s«. Det har sendt førstnævnte Hopsin i ekstatisk glæde. Tjek bare det her Instagram-opslag:

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Læs anmeldelse: Eminem ‘Kamikaze’

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af