Spot Festival afslører de første 10 navne til årets (!) festival

Spot Festival afslører de første 10 navne til årets (!) festival
Takykardia. (Foto: Tue Blichfeldt)

For ikke så lang tid siden måtte en lang række danske festivaler aflyse årets arrangementer. Men der er altså stadig festivaler, som satser på at løbe af stablen i 2021; blandt andet Spot Festival, som i marts rykkede årets festival til 16.-17. september.

Nu har Spot Festival afsløret årets første musikpakke, og traditionen tro har festivalen i Aarhus fokus på at sætte landets talenter i spotlyset – derfor finder man blandt andet navne som Sulka, Takykardia, iomfro og Bathsheba blandt dagens ret solide pakke.

Dagens musikpakke:
Hugo Helmig
Mekdes
Sulka
Takykardia
Barbro
Bathsheba
Undertekst
FVN
JJ Paulo
iomfro

»Det har været turbulent, det har været trættende, det har været … ja, det har været alt det, som man ikke normalt forbinder med at arbejde med Spot Festival. Men nu ser vi fremad, vi ser rigtig meget fremad – fremad mod en længe ventet og vigtig fejring af musikken i september«, skriver festivalen i en pressemeddelelse.

Spot Festival foregår 16.-17. september en række steder rundt omkring i Aarhus. Billetter er til salg nu.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af