Courtney Love beskylder Olivia Rodrigo for at stjæle konceptet fra gammelt albumcover

Courtney Love beskylder Olivia Rodrigo for at stjæle konceptet fra gammelt albumcover
Olivia Rodrigo. (Foto: PR)

Mens affæren om Justin Biebers ‘Justice’-artwork er blusset op igen, har vi nu fået en ny sag, hvor en ung kunstner beskyldes for at kopiere et ældre cover.

I sidste uge afslørede Olivia Rodrigo artworket til sin kommende koncertfilm ‘Sour Prom’, hvor den unge popstjerne er iført en tiara og holder en buket blomster, mens makeuppen løber ned af kinderne.

Dét udtryk er lige lovligt meget inspireret at coveret til Holes 1994-album ‘Live Through This’, har Hole-sanger Courtney Love givet udtryk for på sociale medier.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

I sidste uge lagde hun ‘Sour Prom’-artworket op på sin Instagram med ordene »find forskellene« og hashtagget #twinning, hvilket Rodrigo svarede på med en kommentar: »love u and live through this sooooo much«.

Efterfølgende har Love dog talt i mere skarpe vendinger på Facebook i en tråd under det samme opslag, hun postede på Instagram.

»Det er uforskammet at stjæle en original idé uden at spørge om lov«, skriver Love: »Jeg er ikke sur. Det sker hele tiden for mig«.

Et andet sted skriver Love følgende: »Det var uforskammet af hende og Geffen (Rodrigos pladeselskab, red.) ikke at spørge mig eller Ellen von Unwerth (fotografen bag Hole-coveret, red.). Det er sket hele min karriere, så jeg er ligeglad. Men manerer er manerer!«.

Coveret til Holes ‘Live Through This’.
Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af