Justin Timberlake støtter Britney Spears: »Det, hun bliver udsat for, er simpelthen ikke retfærdigt«

Justin Timberlake støtter Britney Spears: »Det, hun bliver udsat for, er simpelthen ikke retfærdigt«
Britney Spears og Justin Timberlake i 2002. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

I går talte Britney Spears for første gang offentligt ud mod den frihedsindskrænkende værgeordning, hun befinder sig i. Popsangeren fortalte blandt andet retten, at hun er traumatiseret og lever under ekstremt kontrollerede forhold.

De usædvanlig klare udsagn får nu støtte af popstjernens ekskæreste, Justin Timberlake.

»Efter det vi har hørt i dag, burde vi alle støtte Britney i denne tid«, skriver han blandt andet på Twitter. »Det, hun bliver udsat for, er simpelthen ikke retfærdigt«.

Timberlake kommenterer tilsyneladende også Britney Spears’ udtalelser om, at hun ikke må få lov til at få flere børn, da hun ikke må få fjernet sin prævention: »Ingen kvinde burde blive afholdt fra at træffe beslutninger om sin egen krop«.

Justin Timberlake skriver desuden, at »ingen kvinde burde blive tilbageholdt mod sin vilje… eller behøve at bede om lov til at få adgang til alt det, de har arbejdet så hårdt for«.

Timberlake er ikke den eneste kendte musiker, der har udtalt sig om sagen. Kunstnere som Mariah Carey, Tinashe og Halsey har også meldt deres støtte til Britney Spears.

Den utvetydige støtte fra Timberlake er naturligvis yderligere interessant, da han tidligere i år blev kritiseret for sin rolle i Britney Spears’ oprindelige sammenbrud i 2007, der blev skildret i dokumentarfilmen ‘Framing Britney Spears’.

Dengang undskyldte han personligt til Britney og indrømmede at have fejlet. De fejl er han tydeligvis opsat på at rette op på nu.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af