Justin Timberlake undskylder til Britney Spears og Janet Jackson efter kritik: »Jeg har fejlet«

Justin Timberlake undskylder til Britney Spears og Janet Jackson efter kritik: »Jeg har fejlet«
Britney Spears og Justin Timberlake i 2002. (Foto: Kevin Winter/Getty Images)

Justin Timberlake har over den seneste uge befundet sig i strid modvind over særligt sin håndtering af sit brud med Britney Spears i starten af 00’erne, som berøres i den premiereaktuelle dokumentar ‘Framing Britney Spears‘.

Han er blandt andet blevet anklaget for sexisme og misogyni på sociale medier, hvilket nu har fået popstjernen til at udsende en officiel undskyldning til både Spears, som han dannede par med i starten af 00’erne, og Janet Jackson, som han optrådte med til alletiders nok mest omtalte Super Bowl-optræden, hvor Timberlake ved et uheld blottede Jacksons bryst.

»Jeg har set beskederne, jeres tags, kommentarer og bekymringer, og derfor vil jeg nu svare. Jeg beklager meget de øjeblikke i mit liv, hvor mine handlinger har bidraget til problemet, hvor jeg har sagt noget forkert, eller ikke talte for det, der var rigtigt. Jeg forstår, at jeg kom til kort i disse øjeblikke og mange andre, og at jeg nød godt af et system, der billiger misogyni og racisme«, siger han og fortsætter:

»Jeg vil særligt undskylde individuelt til Britney Spears og Janet Jackson, for jeg holder af og respekterer disse kvinder, og jeg ved, at jeg fejlede«.

Timberlake har særligt mødt kritik for sin håndtering af bruddet med Spears, hvor han var med til at antyde, at Spears havde været ham utro, blandt andet i den opsigtsvækkende musikvideo til ‘Cry Me a River’.

Efter hans optræden med Janet Jackson ved Super Bowl i 2004, hvor han blottede Jacksons bryst, lykkedes det ham også at komme nogenlunde uberørt gennem furoren, mens Jacksons karriere led et stort knæk, da hun blev offer for størstedelen af kritikken.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af