Britney Spears retter skarp kritik mod sin far og søster: »Jeg siger op!«

Britney Spears retter skarp kritik mod sin far og søster: »Jeg siger op!«
Britney Spears og Jamie Lynn Spears i 2003. (Foto: Frank Micelotta/Getty Images)

Britney Spears fortsætter med sin udtalte kritik af sin families værgemål, som særligt har brudt ud i lys lue, siden Spears talte ud i retten sidste måned.

På Instagram har hun over weekenden rettet skarp kritik mod hendes nærmeste omgangskreds, særligt hendes far og søsteren Jamie Lynn Spears, som begge har været involveret i værgemålets kontrol.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Hun skriver blandt andet: »Til de af jer, som kritiserer mine dansevideoer: Jeg kommer ikke til at optræde på en scene i den nærmeste fremtid, når min far styrer, hvad jeg har på, hvad jeg siger, gør og tænker. Jeg har gjort det i de sidste 13 år. Jeg vil meget hellere dele videoer fra min stue, i stedet for fra en scene i Vegas«.

Hun fortsætter: »Og nej, jeg kommer ikke til at tage makeup på og prøve at stå på scenen igen, og ikke være i stand til at lave et rigtigt show med remixes af mine sange, mens jeg bønfalder om at få lov til at spille min nye musik for mine fans. Så jeg siger op! Jeg kan ikke lide, at min søster dukkede op til en prisuddeling og spillede MINE sange! Mit såkaldte støttesystem har såret mig dybt. Værgemålet ødelagde mine drømme«.

I et andet mere kryptisk opslag rettede hun også kritik mod sin nærmeste omgangskreds, som hun anklagede for at lade som om, de støttede hende, uden egentlig at lægge handling bag ordene.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Jamie Lynn Spears, der er skuespiller og musiker, har støttet Britney Spears på sociale medier, men #FreeBritney-bevægelsen har været skeptisk over for hendes intentioner, da hun har været sent ude med sin støtte.

Flere fans peger også på, at Lynn Spears i 2018 blev en del af værgemålet og forsøgte at fratage Britney nogle af hendes midler og overføre dem til sin egen konto.

Tidligere på ugen fik Britney Spears tilladelse af en dommer til at hyre sin egen advokathjælp. Samtidig har flere amerikanske politikere ved Capitol Hill åbent støttet popstjernen i kampen mod værgemålet, et system, de mener skal reformeres.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af