Britney Spears har lige skrevet »#FreeBritney« på Instagram

Britney Spears har lige skrevet »#FreeBritney« på Instagram
Britney Spears. (Foto: Randee St. Nicolas)

I løbet af i år har der været et stort fokus på Britney Spears og den værgeordning hun er underlagt.

I starten af 2021 udkom New York Times’ dokumentar ‘Framing Britney Spears’ til stor bevågenhed, og senest har det skabt overskrifter, at popstjernen selv har udtalt i retten, at hun ønsker at slippe ud af sin nuværende situation, hvor sangerens far kontrollerer store dele af hendes liv.

Kampagnen for at få ‘befriet’ Britney Spears fra værgemålet går dog længere tilbage. En gruppe dedikerede fans har således i årevis samlet sig under hashtagget #FreeBritney, og forsøgt at skabe opmærksomhed omkring deres idols levevilkår.

En af grundstenene for #FreeBritney-bevægelsen var faktisk en slags spekulativ analyse af Spears’ Instagram, som hendes fans mente viste et vrangbillede af virkeligheden. Ifølge #FreeBritney-bevægelsen sendte popstjernen endda skjulte råb om hjælp via de kryptiske posts.

Derfor er det noget af en omvæltning for hele måden Britney kommunikerer med omverdenen på, at hun nu rent faktisk har delt hashtagget #FreeBritney i et Instagram-post, hvor hun blandt andet takker sine tilhængere for støtten.

Det markerer at hun nu tydeligt allierer sig med de dedikerede fans, der i årevis har ment, at noget er grueligt galt.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Udover at Britney har tweetet det berømte hashtag, er der også mere godt nyt for dem, der håber på at sangeren kan slippe fri fra sin far og værgemålet.

Retten har således for første gang tilladt, at Britney Spears finder en egen advokat til at tale sin sag. Det sker efter, at en dommer tidligere denne måned afviste at ophæve værgemålsordningen.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af