Britney Spears planlægger at gå på pension, siger hendes nu fratrådte manager

Britney Spears planlægger at gå på pension, siger hendes nu fratrådte manager
Britney Spears. (Foto: Michelangelo Di Battista/Sony/RCA via Getty Images)

Den højst omdiskuterede sag om Britney Spears’ værgeordning fik i sidste uge en afgørelse. Retten afviste således popsangerens anmodning om at få fjernet sin far Jamie Spears fra den værgeordning, hun har været underlagt siden sit offentlige sammenbrud i 2008. Ordningen indebærer, at hun ikke er i kontrol over sin økonomi og andre væsentlige livsaspekter.

Inden afgørelsen udtalte Britney Spears sig for første gang offentligt om sine livsforhold. I retten beskrev hun, hvordan værgeordningen har karakter af mishandling, da at hun er blevet tvunget til at turnere trods sygdom, er blevet medicineret heftigt og er blevet nægtet at få fjernet sin spiral.

Siden 2019 har Britney Spears taget en pause fra musikken, og ifølge hendes netop fratrådte manager, Larry Rudolph, har den 39-årige sanger i sinde at gå på tidlig pension. Det skrev han mandag i et officielt opsigelsesbrev til hendes værger Jamie Spears og Jodi Montgomery, som Deadline har bragt i sin helhed.

»Der er gået over to og et halvt år, siden Britney og jeg sidst snakkede sammen, hvor hun på det tidspunkt informerede mig om, at hun gerne ville holde en pause fra arbejdet på ubestemt tid. Tidligere i dag (mandag, red.) blev jeg klar over, at Britney har givet udtryk for sin intention om officielt at gå på pension«, indleder Rudolph brevet.

»Som I ved, har jeg aldrig været en del af værgeordningen eller dens proces, så jeg er ikke indviet i mange af disse detaljer. Jeg blev oprindeligt hyret på Britneys opfordring til at hjælpe med at være manager for og støtte hende i sin karriere. Og som hendes manager mener jeg, at det er i Britneys bedste interesse, at jeg fratræder hendes hold, idet der ikke længere er brug for mine professionelle ydelser«.

Borset fra en periode i 2007 og 2008 har Rudolph været Britney Spears’ manager gennem hele karrieren, siden han blev ansat i 1995.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af