Kanye West udgiver sig for at være René Redzepi for at få bord på restaurant

Kanye West udgiver sig for at være René Redzepi for at få bord på restaurant
Kanye West i 2015. (Foto: Kevork Djansezian/Getty Images)

Umiddelbart skulle man tro, at en multimilliardær og superstjerne som Kanye West kan få borde på verdens fineste restauranter uden de store problemer.

Men ifølge avisen San Francisco Chronicle er West ikke bleg for at snyde sig til et bord, når han er ude i sidste øjeblik.

Således skriver avisen, at West og hans entourage af i alt seks personer udgav sig for at være udsendte fra Noma, herunder ejeren René Redzepi, da de forsøgte at få et bord på den eftertragtede thai-restaurant Nari i San Francisco.

Restaurantejeren, Pim Techamuanvivit, efterkom gladeligt ønsket ved tanken om at få chefen for en af verdens mest prestigefyldte restauranter i huset. Men hun fik sig noget af en overraskelse, da West trådte ind ad døren i stedet for Redzepi.

Først genkendte hun ikke rapperen, men det var der til gengæld flere fans på restauranten, som gjorde. Skuffelsen over ikke at skulle servere for Redzepi var dog mærkbar ifølge Techamuanvivit.

Da hun senere serverede maden for Wests bord, spurgte hun, hvor hendes gode ven René var. Svaret lød, at han ikke var til stede.

Historiens bizarre twist er, at der var masser af ledige borde på aftenen, som West sagtens kunne have fået. Restaurantejeren tog dog bedraget med ophøjet ro:

»De var meget normale, ikke højrøstede eller besværlige. Bare ganske høflige mennesker, der gerne ville have god mad«, fortæller Techamuanvivit til San Francisco Chronicle.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af