Machine Gun Kelly-film skifter titel efter hård kritik fra Mac Millers bror

Machine Gun Kelly-film skifter titel efter hård kritik fra Mac Millers bror
Machine Gun Kelly. (Foto: Casey Perryman)

Machine Gun Kelly er ved at få gang i sin skuespilkarriere, men et af hans filmprojekter er allerede blevet ramt af hård kritik, inden det overhovedet er begyndt.

For en uges tid siden blev filmen ‘Good News’ annonceret med Machine Gun Kelly i hovedrollen. Men ifølge Deadline er filmen nu nødsaget til at skifte titel efter hård kritik fra Mac Millers bror og fans.

Filmen er nemlig inspireret af Mac Miller og en række andre rappere, der døde alt for tidligt, blandt andet Lil Peep, Juice WRLD og Pop Smoke.

Den oprindelige titel, der var en hyldest til Mac Millers single af samme navn fra ‘Circles’, men som alligevel klingede en smule for positivt i forhold til filmens emne, mødte hård kritik fra Mac Millers bror. På Instagram skrev han: »Fuck jer og jeres film. I kan i det mindste ændre titlen«.

I en udtalelse til E! News siger selskabet bag filmen: »Vi har indset, at titlen, som var tænkt som en homage til Mac Miller og andre kunstnere, der gik bort for tidligt, føles respektløs. Vi har hørt fra mange mennesker på sociale medier, der er blevet fornærmet over titlen, så vi kommer til at ændre den«. Den nye titel er endnu ikke oplyst.

Filmselskabet bag understreger, at der er tale om en fiktionsfilm og ikke en traditionel biopic. Filmen har dog ladet sig inspirere af forskellige elementer i de afdøde rapperes historier i den fiktive fortælling om en plaget musiker, spillet af Machine Gun Kelly, og hans sidste dage.

Optagelserne går i gang i næste uge. Filmen instrueres af Tim Sutton, der tidligere har stået bag film som ‘Funny Face’ og den kommende western ‘The Last Son’, også med Machine Gun Kelly på rollelisten.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af