Mø dedikerer ny sang til sine fans: Lyt til den kærlighedsboblende ‘Kindness’

Mø dedikerer ny sang til sine fans: Lyt til den kærlighedsboblende ‘Kindness’
Mø. (Foto: PR)

I slutningen af maj vendte tilbage med ‘Live To Survive’, en nærmest eurodancepoppet sang, der inviterede til at danse lockdown-kulleren ud af kroppen.

Nu følger den danske musiker op på comebacksinglen med ‘Kindness’, hvor synthfladerne er skiftet ud med et strygertema, men udtrykket stadig er favnende og næsten svulstigt. Sangen er skrevet under lockdown i samarbejde med Yangze og producer Ariel Rechtshaid, som har bl.a. Haim på cv’et.

På sin Instagram har Mø delt en håndskrevet note, hvor hun dedikerer ‘Kindness’ til sine fans.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Tak for jeres støtte og nysgerrighed igennem årene. Jeg kan ikke fatte, at næsten 10 år er gået, siden Mø-projektet startede, og jeg prøver stadig at forstå, hvor fantastisk og skørt og hvilken velsignelse det har været. Den største velsignelse har imidlertid helt sikkert været at være vidne til og modtage denne ubetingede kærlighed fra online (og IRL) fællesskaber. TAK! TAK! Jeg ved ikke, hvordan jeg skal gøre gengæld, men jeg har skrevet denne sang inspireret af jer,« skriver Mø blandt andet.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af