‘Wild Side’ af Normani og Cardi B er den vildeste musikvideo siden ‘WAP’

‘Wild Side’ af Normani og Cardi B er den vildeste musikvideo siden ‘WAP’
Normani og Cardi B. (Foto: via Cardi B/Instagram)

Det har været lidt af et meme på musikinternettet, at Normani nærmest er gået under jorden siden hun ellers lignede fremtidens store nye popstjerne med hittet ‘Motivation’ i 2019.

Nu er det tidlgere Fifth Harmony-medlem dog klar med noget af en comebacksingle.

Nemlig den sexede ‘Wild Side’, der byder på både et Aaliyah-sample og et Cardi B-gæstevers af de helt beskidte. »It’s my dick, and I want it now«, lyder det blandt andet fra sidstnævnte med karakteristisk bramfrihed.

Normanis nye single har desuden fået noget af en overdådig video. Der er et sceneskift hvad der føles som hvert femte sekund, og en masse ekstravagante scenarier. Inklusive en scene under Cardi Bs vers, hvor de to kunstnere står op ad hinanden helt nøgne.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dén scene er der næsten lidt ‘WAP’ over – og ‘Wild Side’ er i virkeligheden også nok den mest overdådige musikvideo siden Cardi Bs storhit fra sidste år. En video, som Normani i øvrigt havde en gæsteoptræden i.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af