Cardi B’s nye single med Megan Thee Stallion er rendyrket sex uden omsvøb

Cardi B’s nye single med Megan Thee Stallion er rendyrket sex uden omsvøb
Cardi B.

Nogle gange er man i tvivl. Handler denne her sang – mellem linjerne og blandt alle metaforerne – i grunden om sex? Well, sådan er det ikke med Cardi B’s nye single med Megan Thee Stallion som gæst.

Sangen hedder ‘WAP’, en forkortelse for ‘Wet Ass Pussy’, og der er sådan set ikke den store grund til at sidde og analysere og forklare teksten. For ja, et rim som »Make it cream, make me scream« behøver bare ikke den store forklaring, vel? Og dén linje står ikke alene – langt fra. ‘WAP’ er rendyrket sex fra start til slut.

Singlen er Cardi B’s første i 2020 og formentlig en forsmag på hendes kommende, andet album, der dog endnu mangler at blive annonceret officielt. Megan Thee Stallion gør imidlertid klar til sit andet store hit i 2020; tidligere i år gik hun for første gang nummer et i USA takket være remixet af ‘Savage’ med Beyoncé som gæst.

Der findes også en – efter sigende ret vild – video til ‘WAP’, men grundet Koda/Youtube-striden er det ikke muligt at se den i Danmark lige nu.

Her skulle der være en Spotify-player, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.
Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af