Anderson .Paak frabeder sig posthume udgivelser – med en tatovering

Anderson .Paak frabeder sig posthume udgivelser – med en tatovering
Anderson .Paak (Foto: Frazer Harrison/Getty Images)

De sidste år har en række unge og begavede rappere desværre måttet lade livet alt for unge. Kunstnere som Mac Miller, Lil Peep, XXXTentacion, Pop Smoke, King Von og Juice WRLD er alle døde bare i løbet af de sidste fire år.

Men bare fordi en rapper er død, stopper indtjeningen ikke for pladeselskaberne.

Tværtimod: Dødsfaldene skaber tit en forhøjet interesse for den døde artist. Det har musikbranchen i mange tilfælde malket ved at udgive halvfærdige sange og demoer, der nok næppe var tiltænkt en officiel udgivelse.

Den skæbne vil Anderson .Paak gerne undgå, når han en dag ikke længere er her. Som i virkelig gerne. Han har nemlig fået tatoveret et længere statement angående posthume udgivelser på sin arm.

»Når jeg ikke er her mere, så vær søde ikke at udgive nogle posthume album eller sange med mit navn tilknyttet. De var bare demoer, og det var aldrig meningen, at offentligheden skulle høre dem«.

Her skulle der være et Instagram-opslag, men du kan ikke se detDet er ikke tilgængeligt, da det kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dén vil vi altså gerne lige nominere til Årets Bedste Tatovering. Selvom det selvfølgelig også er lidt sørgeligt, at rappere må ty til den slags for at beskytte deres musikalske arv.

Så er spørgsmålet selvfølgelig bare, om den meget utvetydige tattoo er nok til at afholde den evigt pengesultne musikbranche.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af