Beyoncé skrev ‘Bootylicious’, efter hun blev kritiseret for at have taget på i vægt

Beyoncé skrev ‘Bootylicious’, efter hun blev kritiseret for at have taget på i vægt
Beyoncé. (Foto: Adidas)

Beyoncé må være en af klodens mest universelt elskede artister. Den tidligere Destiny’s Child-sanger er et forbillede for mennesker verden over og bliver overskyllet med priser år efter år.

Men selv Beyoncé har haft perioder, hvor hun er blevet udsat for kritik, der har ramt hende – og selv hun har haft perioder med usikkerhed. Det fortæller hun om i et nyt interview hos Harper’s Bazaar.

»Jeg kan huske, da jeg begyndte at høre folk kritisere mig, efter jeg havde taget på. Intet af mit gamle tøj passede«, fortæller sangeren her.

»Jeg følte mig lidt usikker efter at have hørt nogle af kommentarerne, men en dag vågnede jeg og nægtede at have selvmedlidenhed, så jeg skrev ‘Bootylicious’. Det var der, jeg begyndte på at tage, hvad end livet bød mig, og forvandle det til noget, der var empowering for andre kvinder og mænd, der kæmpede med det samme«.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Dén sang endte selvfølgelig med at blive et af Destiny’s Childs største hits og står den dag i dag som en stærk hyldest til kvindekroppe, der ikke passer ind i det tynde skønhedsideal, der var fremherskende i 2001.

Det er en stærk og selvsikker sang – men den stammer altså fra en periode med usikkerhed.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af