Efter prisregn: Beyoncé slår historisk Grammy-rekord

Efter prisregn: Beyoncé slår historisk Grammy-rekord
Beyoncé til Grammy Awards 2021. (Foto: Kevin Winter/Getty Images for The Recording Academy)

Beyoncé høstede endnu en lille håndfuld priser til Grammy-samlingen i nat, da hun gik hjem fra prisuddelingen med fire statuetter: Best R&B Performance for ‘Black Parade’, Best Music Video for ‘Brown Skin Girl’ og så to priser for Megan Thee Stallion-samarbejdet ‘Savage (Remix)’.

Med de fire sejre når hun op på hele 28 priser i alt – hvilket faktisk er en historisk rekord. Beyoncé er nemlig dermed den mest vindende kvindelige artist i Grammy-historien samt den sanger, der har vundet flest Grammys overhovedet.

Producerlegenden Quincy Jones har også 28 Grammy-priser på cv’et – han og Beyoncé er de nulevende kunstnere med flest priser – mens den afdøde dirigent Georg Solti har den ultimative rekord med 31 grammofon-statuetter.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Beyoncés nye rekorder er ekstremt flotte, specielt når man tænker på, hvordan hun faktisk er blevet overset af prisuddelingen i flere omgange og for eksempel måtte se sig forbigået i 2017, hvor hun ikke vandt Årets Album for nyklassikeren ‘Lemonade’.

Det var dog ikke kun på grund af antallet af nye statuetter, at aftenen var historisk for det tidligere Destiny’s Child-medlem. Beyoncé og Megan Thee Stallions hædring for Best Rap Performance markerede også første gang, at et samarbejde mellem to kvinder har vundet netop den pris.

Vi gætter dog på, et det næppe bliver sidste gang – ligesom det nok heller ikke er sidste gang, vi ser Beyoncé tage en Grammy Award med hjem.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af