Kanye West har vundet en Grammy – men nok ikke lige i den kategori, du regnede med

Kanye West har vundet en Grammy – men nok ikke lige i den kategori, du regnede med
Kanye West. (Foto: Dimitrios Kambouris/Getty Images for Yeezy Season 3)

Det er en mærkelig tid, vi lever i, men for nogle er den mere mærkelig end for andre. Tag for eksempel Kanye West. Han har brugt det seneste års tid på at erklære krig imod alt fra musikbranchen til sin svigermor, alt imens hans musikudgivelser er blevet mere ujævne og mere kristne.

Et af rapperens mere bizarre stunts fandt sted i september, hvor han uploadede en video, hvor han stod og pissede ud over en Grammy-statuette. Det har dog åbenbart ikke fornærmet prisuddelingen synderligt. I nat løb Kanye West nemlig med prisen for Best Contemporary Christian Music Album for ‘Jesus Is King’.

Det fortæller selvfølgelig sin egen historie om rapperens karrieremæssige deroute, at han ikke er en seriøst kandidat til de største og mest anerkendte priskategorier, men altså må ‘nøjes’ med en pris i den kristne kategori.

Samtidig er det da også mere end en smule spøjst, at manden, der har pisset på sin Grammy-pris og samarbejdet med PornHub, nu altså vinder kristne priser ved ceremonien.

Men USA er drømmenes land, hvor alle får en chance mere, og hvor det aldrig er for sent at genopfinde sig selv. Så tillykke til Kanye med den kristne pris. Må Gud være med ham.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af