Efter anklager om utroskab: Kim Kardashian kommenterer Kanye Wests mentale helbred

Efter anklager om utroskab: Kim Kardashian kommenterer Kanye Wests mentale helbred
Kim Kardashian og Kanye West. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Siden Kanye West afholdt sit første vælgermøde natten til mandag, har den kontroversielle rapper og potentielle præsidentkandidat udsendt en strid strøm af tweets fra sit isolerede hjem i Wyoming.

Han har blandt andet anklaget sin kone, Kim Kardashian, og svigermor, Kris Jenner (som han i et tweet kalder Kris Jong-Un), for at ville indlægge ham, mens han har antydet, at Kim har haft en affære med Meek Mill (rygter som senere er blevet manet til jorden af blandt andre Meek Mill selv).

Det har fået flere til at spekulere i, hvorvidt Kanye West, der er bipolar, oplever en psykisk nedsmelting. Nu kommer Kardashian rygterne i forkøbet og kommenterer sin mands mentale helbred i en udtalelse på Instagram, hvor hun beder om empati og medfølelse:

»De, der forstår mentalt helbred eller blot tvangslidelse, ved, at familien er magtesløs, medmindre vedkommende er mindreårig«, skriver hun blandt andet. »Folk, der ikke ved det eller kender til oplevelsen, kan være dømmende og ikke forstå, at individet selv er nødt til at engagere sig i processen om at få hjælp, ligegyldigt hvor hårdt familie og venner forsøger«.

Om Kanye skriver hun blandt andet: »Han er en genial, men en kompliceret person, som oveni presset, der følger af at være kunstner og en sort mand, har oplevet et smertefuldt tab af sin mor og tilmed skal leve med presset og isolationen, der forstærker hans bipolare lidelse«.

Hun afslutter: »Vi er som samfund nødt til at tale om at tage hensyn til spørgsmålet om mentalt helbred, men vi kan også tage hensyn til de individer, der lever med det og til tider har mest brug for det«.

Kanye West har annonceret, at han i morgen, fredag, udgiver et nyt album med titlen ‘Donda’, og en dertilhørende film. Se tracklisten HER.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af