Se Kanye West bryde grædende sammen under ophedet abort-diskussion til første valgmøde

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Det var mildt sagt et usædvanligt første valgmøde, Kanye West afholdt i Charleston i delstaten South Carolina natten til mandag.

Iført en skudsikkervest og med 2020 barberet ind i sit hår indtog West scenen uden hverken mikrofon eller nogen tydelig dagsorden. I stedet inviterede han nogle af de fremmødte op på scenen for at diskutere politik, mens han tilsyneladende spontant opfandt politiske holdninger og tiltag.

Rapperen brød blandt andet grædende sammen på scenen, da han fortalte, at han havde overvejet abort, inden han blev far til sin første datter, North.

»Jeg var tæt på at dræbe min datter! Jeg var tæt på at dræbe min datter!«, råbte West, der dog alligevel fastholdt, at han ikke var mod abort. I stedet foreslog han, at mødre skal modtage en million dollars af staten, når de har født, hvilket fremkaldte grin i salen.

West langede også ud efter den amerikanske borgerrettighedsforkæmper Harriet Tubman, der er anerkendt vidt og bredt for at have hjulpet tusinde slaver med at genvinde deres frihed i 1800-tallet:

»Harriet Tubman befriede aldrig slaverne. Hun fik blot slaverne til at arbejde for andre hvide mennesker«, sagde han blandt andet.

I løbet af det timelange valgmøde opfordrede han også de fremmødte til at stoppe med at se porno, blærede sig med sin IQ på 132 og proklamerede, at han ville gøre marijuana lovligt og gratis, hvis han blev valgt.

Mødet blev afholdt dagen inden deadline for at komme på stemmesedlen i South Carolina. Indtil videre er Kanye West kun opstillingsparat i én delstat, nemlig Oklahoma.

Midt i alt dette har rapperen også annonceret et nyt album, ‘Donda’, der udkommer på fredag.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af