Kanye West annoncerer nyt album (igen) – og fortsætter tilsyneladende sin valgkampagne

Kanye West annoncerer nyt album (igen) – og fortsætter tilsyneladende sin valgkampagne
Kanye West. (Foto: Brad Barket/Getty Images for Fast Company)

Hvad sker der, Kanye? Det er det store spørgsmål i musikverden i disse uger, hvor den megalomane rapper både har annonceret sit kandidatur til det amerikanske præsidentvalg og samtidig har annonceret hele to (!) forskellige album inden for få uger.

Lørdag aften delte Kanye West en trackliste til et album med titlen ‘Donda’ på Twitter. Listen bestod af 20 sange, herunder singlen ‘Wash Us In Blood’ med Travis Scott samt hyldestsangen til Wests afdøde mor ‘Donda’, og rapperen lovede, at albummet ville være ude allerede næste fredag den 24. juli. Tweetet er siden blevet slettet.

Kanye West annoncerede for blot nogle få uger siden, at ‘Wash Us In Blood’ ville udkomme på pladen ‘God’s Country’. Sandsynligvis er der tale om det samme album blot med en ny titel, men som sædvanligt gør Kanye West ikke meget ud af at vejlede sine fans.

Samtidig lader rapperen til at fortsætte sin valgkampagne til præsidentvalget – på trods af at hans kampagnerådgiver tidligere på ugen sagde det stik modsatte.

På Twitter opfordrede West beboerne i delstaten South Carolina til at underskrive en petition, så han kan fremgå på valgsedlen i delstaten. Men med 49 andre delstater tilbage har Kanye West travlt, hvis han skal nå at blive indstillet til valget i november.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af