Kanye West i stor Twitter-rant: »Kim forsøgte at få en læge til at indespærre mig«

Kanye West i stor Twitter-rant: »Kim forsøgte at få en læge til at indespærre mig«
Kanye West, december 2018. (Foto: Roy Rochlin/Getty Images)

Alle faresignalerne ringede, da Kanye West afholdt et rablende valgmøde i South Carolina natten til mandag.

Flere kendisser samt den brede befolkning i almindelighed har siden udtrykt bekymring over Kanye Wests mentale helbred. Det resulterede natten til mandag i en Twitter-storm fra West, hvor han blandt andet beskylder sin kone, Kim Kardashian, for at forsøge at få ham indlagt.

»Kim forsøgte at få en læge til at indespærre mig«, lød det blandt andet i den nu slettede tweet-række. West implicerede også sin svigerfamilie med ordene: »Alle ved, at filmen ’Get Out’ handler om mig«, efterfulgt af anklager rettet mod hans svigermor, Kris Jenner, som han mener står i ledtog med Kim: »I forsøgte alle sammen at få mig indespærret«.

I går aftes skrev Page Six, at Kim Kardashian og resten af Kanye Wests familie var »skrækslagne« efter Wests kaotiske valgmøde.

En kilde tæt på familien sagde blandt til Page Six: »Hun (Kim Kardashian, red.) har desperat forsøgt at hjælpe Kanye ved at holde ham i ro og forhindre ham i at have offentlige nedsmeltninger. Familien tror, at han har en bipolar-episode. Han vil ikke tage sin medicin, fordi han føler, at den gør ham mindre kreativ«.

Senere i sin rant skriver West, at han nu vil fokusere på musikken. Han delte derefter endnu engang tracklisten til sit kommende album ’Donda’ og bekræftede, at den 12 numre lange plade lander på fredag. I weekenden delte West ellers en 20 numre lang trackliste til samme album.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af