Lizzo græder på Instagram Live efter »racistiske« og »tykfobiske« angreb – Cardi B kommer til undsætning

Lizzo græder på Instagram Live efter »racistiske« og »tykfobiske« angreb – Cardi B kommer til undsætning
Cardi B og Lizzo på coveret til 'Rumors'. (Foto: PR)

Lizzo har altid udstrålet selvsikkerhed. Selvom hun uden tvivl er blevet udsat for masser af had og fordomme, har hun alle dage virket omgærdet af en aura af urørlighed. Som om hadet prallede af.

Men sådan er virkeligheden selvfølgelig ikke. Selv Lizzo bliver ramt af de negative reaktioner, der desværre er en del af tilværelsen, når man er en popstjerne, der måske ikke ser ud som alle de andre.

Det blev tydeligt, da hun for nylig var på Instagram Live i 13 minutter, og blandt andet begyndte at græde, da hun talte om de »racistiske« og »tykfobiske« reaktioner, hun har fået, siden hun udgav sangen ‘Rumours’ med Cardi B i fredags.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

»Jeg accepterer ikke, at I gør det her mod sorte kvinder om og om igen, især os store, sorte piger«, sagde Lizzo blandt andet.

»Når vi ikke passer ind i kassen, som I vil putte os ned i, så overdynger i os med had. Det er ikke i orden. Jeg gør det her for sorte kvinder i fremtiden, der bare vil leve deres liv uden at blive gransket eller puttet ned i kasser«.

‘Rumours’-samarbejdspartneren Cardi B var ikke sen til at støtte Lizzo.

»Når du står op for dig selv, siger de, at du er problematisk og sensitiv. Når du ikke gør det, smadrer de dig, indtil du græder sådan her. Uanset om du er tynd, stor eller plastik vil de altid prøve at ramme dig med deres egen usikkerhed«, har rapperen skrevet på Twitter.

Cardi B tilføjede også en reminder, som man svært kan være uenig i: »Body shaming og at kalde hende for mammy er ondskabsfuldt og fucking racistisk«.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af