Cardi B bliver ved med at være med i klodens vildeste musikvideoer

Cardi B bliver ved med at være med i klodens vildeste musikvideoer
Cardi B i videoen til 'Rumors'. (Foto: Screenshot)

Tilbage i de glorificerede MTV-dage blev der brugt helt ufatteligt mange penge på musikvideoer, fordi den helt rigtige billedside kunne hjælpe et hit til uanede højder.

I dag er det ikke alle superstjerner, der konsekvent hiver det helt store pengebundt frem, når det skal laves musikvideoer. Selv om en musikvideo via Youtube, sociale medier, memes, TikTok og så videre kan have lige så stor effekt som dengang i MTV-dagene.

Der er dog nogle kunstnere, der igen og igen disker op med helt igennem vilde musikvideoer, og én af dem er Cardi B.

Okay, denne her gang er hun med som gæst på Lizzos comeback-single ‘Rumors’ (hendes første siden 2019’s ‘Cuz I Love You’-album), men det er som om, at Cardi B’s tilstedeværelse bare kræver en ekstremt ekstravagant musikvideo.

Se bare dette års ‘Up’, eller vi kan kigge tilbage til juli, hvor Cardi var med i videoen til Normanis ‘Wild Side’, som prøvede at toppe ‘WAP’ i wauw-faktor.

Denne her gang er settingen rykket tilbage til det antikke Grækenland med alt, hvad det indebærer. Det er helt igennem over the top fra start til slut.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Der er næsten kun én kunstner, som i øjeblikket kan matche Cardi B’s storladne videotilstedeværelse, og det er Lil Nas X, der er gået all-in med videoerne til ‘Montero’ og ‘Industry Baby’.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af