Nøgendans og pink oprør – Lil Nas X giver fængselsklichéerne et queer twist i videoen til ‘Industry Baby’

Nøgendans og pink oprør – Lil Nas X giver fængselsklichéerne et queer twist i videoen til ‘Industry Baby’
Lil Nas X i videoen til 'Industry Baby'. (Foto: PR.)

At Lil Nas X gør sig i ekstremt underholdende og grænsesøgende videoer, blev som bekendt slået fast med ‘Montero (Call Me By Your Name)’ fra marts i år, hvor rapperen gav djævlen en lapdance.

Den er svær at overgå, men Lil Nas X gør alligevel forsøget med videoen til det spritnye track ‘Industry Baby’, som er en svidende kommentar til Nikes sagsanlæg imod stjernen – og på et større plan samfundets homofobi og racisme.

I videoen er Lil Nas X blevet dømt til fem år i Montero State Prison, hvor fængselsklichéerne får et queer twist. Rapperen leder blandt andet en nøgen koreografi i brusebadet med sine medindsatte, imens kollegaen Jack Harlow, som gæster tracket, lusker en hammer ind i hans celle og får en tur i den elektriske stol.

Til slut flygter samtlige pinkklædte indsatte fra det brændende fængsel med Lil Nas X i front.

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

‘Industry Baby’ med det ret så catchy blæsertema indlemmer sig således elegant i Lil Nas X’s dybt personlige – og tydeligvis politiske – projekt.

Sponsoreret indhold

Gå ikke glip af