Cardi B’s nye musikvideo er om muligt endnu vildere end ‘WAP’ – se ‘Up’

Cardi B’s nye musikvideo er om muligt endnu vildere end ‘WAP’ – se ‘Up’
Cardi B i 'Up'-videoen. (Foto: Screenshot)

Cardi B udgav kun en enkelt sang i 2020, men hold nu ferie, hvor var dén sang til gengæld vanvittig. Rapperens hymne til »wet-ass pussy« var en af sidste års bedste numre og varmeste samtaleemner – også takket være en overdådig musikvideo, der blandt andet bød på cameos af Kylie Jenner og en tiger.

Der er altså en del at leve op til for rapperens nye single. Men heldigvis er der ikke skruet ned for noget som helst i musikvideoen til ‘Up’. Tværtimod.

Cardi B twerker på en grav, tungekysser derudaf og ender med at ligge mere eller mindre nøgen på et bord, der bliver holdt oppe af en ligeledes nøgen mand. Der er masser af forskellige scener, der blandt andet inkluderer både gylden champagne og en vibrator.

Ja, vi sagde jo, der var gang i den!

Her skulle der være en video, men du kan ikke se denDen er ikke tilgængelig, da den kan indeholde cookies, som du har fravalgt i dine indstillinger.

Selve tracket er til gengæld ikke helt så festligt som ‘WAP’ og læner sig mere op af Cardi B’s mere hårdtslående sange som ‘Press’ eller ‘Money’. Der bliver simpelthen rappet igennem, og Cardi har masser af mindeværdige linjer: »If that nigga had a twin, I would let ’em run a train«, lyder en af de mere rowdy.

Cardi har dermed eftertrykkeligt fået skudt 2021 i gang, og hun er lige så vild som altid.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af