Cardi B afslører budgetterne bag musikvideoerne til ’WAP’, ’Bodak Yellow’ og mange flere

Cardi B afslører budgetterne bag musikvideoerne til ’WAP’, ’Bodak Yellow’ og mange flere
Cardi B og Megan Thee Stallion i 'WAP'-videoen.

Cardi B er ikke just kendt for at lægge fingrene imellem, når det kommer til … well, noget som helst. Hun var således heller ikke bleg for at dele ud af økonomiske detaljer og fun facts om sine musikvideoer, da hun i går indgik i en frisk Twitter-dialog med sine fans.

Det hele begyndte med et »fun fact«-tweet fra Cardi, hvor hun afslørede, at ’Bodak Yellow’-musikvideoen kostede hende 15.000 dollars – og at det tilsyneladende var en relativt spontan affære i Dubai. Da en fan kommenterede, at det var en pæn sjat penge, kvitterede Cardi med ordene: »Naaaa, honey« efterfulgt af en mindre prisregn.

Her kunne vi lære, at ’Money’ kostede 400.000 dollars, ’Please Me’ kostede 900.000 dollars, og at ’WAP’ kostede intet mindre end en million dollars.

Cardi krydrede budget-afsløringerne med et par ret underholdende historier om produktionerne undervejs – blandt andet om irriterende paparazzi-fotografer under ’I Like It’-optagelserne og om at skulle skjule sin gravide mave under ’Bartier Cardi’.

Cardi afslørede desuden, at hun ”kun” havde 15.000 dollars til at producere videoen til ’Lick’, der har Offset med som feature, men at Offsets garderobe kostede hele 40.000 dollars, som Cardi måtte betale: »(…) jeg var nødt til at betale det ud af egen lomme, fordi jeg ikke ville ligne en lille kunstner med et tiny ass musikvideo-budget. Jeg fortalte ham det et år senere,« tweetede hun – efterfulgt af en pæn portion emojis.

Sponsoreret indhold
Features

Gå ikke glip af